BLÅ VECKA - BLI BLÅ MED 15% PÅ ALLA BLÅLJUSGLASÖGON - Fri frakt & gratis retur
BLÅ VECKA - BLI BLÅ MED 15% PÅ ALLA BLÅLJUSGLASÖGON - Fri frakt & gratis retur

Historien om Christopher Cloos

Christopher Cloos är historien om mötet med en gåtfull man på en strandklubb i södra Frankrike under en semester.

Just vid denna strandklubb, Paloma, bekantade sig de två grundarna med en spännande man från Monaco som hade en extraordinär smak och lust för att leva livet fullt ut.

Han var en sofistikerad man som aldrig nöjde sig med något mindre än det allra bästa. Mannen presenterade sig själv som 'Christopher Cloos' och grundarna blev omedelbart inspirerade av hans förkärlek för klassiska och tidlösa retro bågar. Han berättade för grundarna att man alltid kan hitta honom med ett par klassiska solglasögon och ett lyckligt leende i ansiktet som utstrålar efterlevandet av hans motto Bon vivant.

Fyllda av inspiration beslutade de två grundarna att skapa sin helt egna kollektion med prisvänliga solglasögon vars stil reflekteras av Christopher Cloos stil.

Bakom kulisserna och Team CloosBon vivant!

Kvalitet betyder allt för oss och vi använder enbart de allra bästa materialen. Designen ska reflektera att bågarna är tidlösa, minimalistiska och klassiska – med en modern touch. Våra kvalitetsprodukter består av ramar av acetat med polariserade linser och ett fodral av äkta läder samt en putsduk.

Christopher Cloos har kontor i Köpenhamn, New York och St. Barths. Vi är ett globalt varumärke med ett starkt team av hårt arbetande entreprenörer. Vårt varumärke är för närvarande representerat i butiker över hela Europa, USA, Australien och Sydamerika – och du kan hitta oss i nya städer varje dag.

Have you chosen the right location?

Please Choose Your Store

Sweden