ny cloos x brady kollektion tillgänglig nu | fri frakt & gratis retur
ny cloos x brady kollektion tillgänglig nu | fri frakt & gratis retur

Ett löfte till hållbarhet

Vi är fast beslutna att minimera den negativa miljöpåverkan

Vart vi är påväg

I slutet av 2020, tillverkades 15% av Cloos kollektionerna från biologiskt nedbrytbara och miljövänliga material. Sedan dess har vi alltmer fokuserat på våra insatser för en mer hållbar verksamhet och redan i första kvartalet av 2021 har vi uppnått vårt mål att framställa samtliga linser, förpackningar och fodral biologiskt nedbrytbara.

Vi är stolta över att meddela att från och med april 2021, är sex av våra åtta kollektioner (Paloma och Passable som är undantagen) är numera tillverkade av biologiskt nedbrytbara material

CO2-kompenserad frakt

Ett av våra senaste initiativ är göra våra leveranser 100% klimatkompenserade. Vi har tillsammans med vår partner, Plastic Change, beräknat alla koldioxidutsläpp som skapas under våra transporter. Vi kompenserar för denna mängd genom att stötta erkända och certifierade projekt för koldioxidutjämning.

Läs mer om projekten som vi stödjer genom Plastic Change här.

Resan mot att bli 100% miljövänlig

Slutligen har vi ett permanent initiativ som ökar vårt engagemang till miljön, vilket är att alltid erbjuda våra kunder 20% rabatt på deras köp mot att de lämnar in ett par av deras gamla bågar. Vi accepterar bågar oavsett märke eller slitage. Vi kan återanvända materialen i vår hållbara produktionsprocess och kan därmed utöka livscykeln för varje båge såld över hela världen. 

Vi är mycket stolta över att ha uppnått 85% av vår slutgiltiga mål för att bli ett 100% miljövänligt, hållbart och koldioxidneutralt företag.

Bli en del av Cloos värld och få 10% rabatt på ditt första köp

Have you chosen the right location?

Please Choose Your Store

Sweden