Ett löfte till hållbarhet – Christopher Cloos SE
THE BROOKSBY ÄR UTA | FRI FRAKT & GRATIS RETUR ERBJUDANDET SLUTAR OM
THE BROOKSBY ÄR UTA | FRI FRAKT & GRATIS RETUR ERBJUDANDET SLUTAR OM

Ett löfte till hållbarhet

Vi är fast beslutna att minimera den negativa miljöpåverkan

Vart vi är påväg

I slutet av 2020, tillverkades 15% av Cloos kollektionerna från biologiskt nedbrytbara och miljövänliga material. Sedan dess har vi alltmer fokuserat på våra insatser för en mer hållbar verksamhet och redan i första kvartalet av 2021 har vi uppnått vårt mål att framställa samtliga linser, förpackningar och fodral biologiskt nedbrytbara.

Vi är stolta över att kunna meddela att från och med augusti 2021 är alla Cloos kollektioner gjorda av biologiskt nedbrytbara material.

CO2-kompenserad frakt

Ett av våra senaste initiativ är göra våra leveranser 100% klimatkompenserade. Vi har tillsammans med vår partner, Plastic Change, beräknat alla koldioxidutsläpp som skapas under våra transporter. Vi kompenserar för denna mängd genom att stötta erkända och certifierade projekt för koldioxidutjämning.

Läs mer om projekten som vi stödjer genom Plastic Change här.

Resan mot att bli 100% miljövänlig

Slutligen har vi ett permanent initiativ som ökar vårt engagemang till miljön, vilket är att alltid erbjuda våra kunder 20% rabatt på deras köp mot att de lämnar in ett par av deras gamla bågar. Vi accepterar bågar oavsett märke eller slitage. Vi kan återanvända materialen i vår hållbara produktionsprocess och kan därmed utöka livscykeln för varje båge såld över hela världen. 

Trots att vi ständigt letar efter nya sätt att förbättra miljövänligheten i vår verksamhet, är vi stolta över att ha fullfört 100% av vårt mål om att bli ett mer miljövänligt, hållbart och koldioxidneutralt företag.

Have you chosen the right location?

Please Choose Your Store

Sweden