VI FIRAR ATT DE NYA BRILLORNA 'LARVOTTO' ÄR HÄR - FÅ 10% RABATT PÅ HELA KOLLEKTIONEN MED ‘NEW10’
VI FIRAR ATT DE NYA BRILLORNA 'LARVOTTO' ÄR HÄR - FÅ 10% RABATT PÅ HELA KOLLEKTIONEN MED ‘NEW10’

Ett löfte till hållbarhet

Vårt arbete mot en mer miljövänlig framtid 

Här på Christopher Cloos engagerar vi oss i att minimera den negativa påverkan som vår produktion och världsomspännande logistik har på miljön. 

Introduktionen av den biologiskt nedbrytbara Closs x Brady kollektionen representerar vårt första steg mot en ansvarsfull framtid. Detta genom att fokusera på användningen av högkvalitativa och hållbara material utan att offra känslan för design, estetik och skickligt hantverk som alltid har varit våra kärnvärden. 

I oktober 2020 beställde vi vår första månatliga hållbarhetsrapport för att bättre förstå vårt avtryck och använda det som riktmärke för kommande förändringar. 


Vart vi är på väg 

I oktober 2020 var 15% av vår kollektion framställd från biologiskt nedbrytbara och miljövänliga material - och vi är på god väg mot att göra vår kollektion 100% hållbar till Q1 2021. 

En av Christopher Cloos’ senaste initiativ, för att öka vårt engagemang till miljön, är att erbjuda alla kunder 20% rabatt på deras köp mot att de lämnar in ett par av deras gamla bågar. Om de kan bäras och användas så accepterar vi dem, oavsett märke. Vi kan återanvända materialen i vår hållbara produktionsprocess och kan därmed utöka livscykeln för varje båge såld över hela världen. 


Tack 

Vårt engagemang för hållbarhet hade inte kunnat förverkligas utan det fantastiska och kontinuerliga stöd från alla våra kunder. Vi vill därför tacka er alla för att ni hjälper oss att göra dessa initiativer möjliga - tillsammans kan vi göra en skillnad. 


Vänliga hälsningar, 

Team CloosBli en del av Cloos värld och få 10% rabatt på ditt första köp

Have you chosen the right location?

Please Choose Your Store

Sweden