BLÅ VECKA - BLI BLÅ MED 15% PÅ ALLA BLÅLJUSGLASÖGON - Fri frakt & gratis retur
BLÅ VECKA - BLI BLÅ MED 15% PÅ ALLA BLÅLJUSGLASÖGON - Fri frakt & gratis retur

De hetaste Victoria's Secret-modellerna 2022

Victoria's Secret kan vara världens mest ikoniska underklädes- och lingerimärke. Sedan 1995 har de årligen arrangerat en modevisning som med tid har förvandlats till en av världens mest ikoniska evenemang - som lyckas engagera även dem som vanligtvis inte skulle vara intresserade av modevisningar. Eventets enorma popularitet har till stor del att göra med de populära modellernas medverkande i showen.

Den här texten kommer att berätta om de toppmodeller som du kan förväntas se i årets Victoria's Secrets-show.  En viktig detalj att bemärka är skillnaden mellan en Victoria's Secret "Angel" och "modell". Victoria's Secret "Angels" byts ständigt ut och har en exklusiv tillgång till Victoria's Secret som ingen annan har. Tekniskt sett innebär det att vara officiellt medlem i Victoria's Secret. Enligt Elsa Hosk är en "Angel" en taleskvinna för företaget.

 

Elsa Hosk - en Före detta "Angel"

Vår egen Christopher Cloos-ambassadör, Elsa Hosk, var en "Angel" mellan 2011 och 2018. Detta har gett oss tillgång till insiderinformation om Victoria's Secret och vad det innebär att vara en "Angel". "Victoria's Secret Fashion Show" är så mycket mer än en vanlig modevisning. Det är ett event som år efter år lockar en massiv publik i jämförelse med de flesta andra modevisningar. I showen medverkar dessutom världsartister som Lady Gaga, Bruno Mars, The Weeknd, Selena Gomez, Ed Sheeran, Rihanna och Justin Beiber (bara för att nämna några).

I den sista Victoria's Secret-modevisningen som Elsa Hosk deltog i valdes hon ut till att få bära en ikonisk "Dream Angels" fantasy-bh. Denna skapades i samarbete med Swarovski bestående av 2,100 Swarovski-diamanter som är värda över en miljon dollar. Det var en enormt eftertraktad roll som vår ambassadör tog. Under hennes tid som "Angel", och även efter, har Elsa arbetat med några av världens mest prestigefyllda designers som Versace, Dior, Balmain och många andra.

Det som Elsa värderar högt stämmer väl överens med våra värderingar här på Christopher Cloos. Vi delar en passion för tidlös och hållbar design och är därför stolta över att lansera vår kollektion, Cloos x Elsa.

 

 

Josephine Skriver - en Aktuell "Angel"

En av de hetaste Victoria’s Secret-modellerna just nu är Josephine Skriver. Både hon och Christopher Cloos kommer från Danmark och därför är vi särskilt stolta över det Josephine hitintills har åstadkommit under hennes karriär. Josephine är den första danskan sedan Helena Christensen, som var aktuell under 90-talet, att bära titeln "Victoria's Secret Angel".

Josephine debuterade i showen samma år som Elsa under 2011 och är utan tvekan en av de mest kända danskarna med flest följare på sociala medier. Liksom Elsa har Josephine också skapat kreationer tillsammans med några av världens största varumärken såsom Prada, Alberta Ferretti, Valentino och Christian Dior. Dessutom har hon deltagit på mer än 300 modevisningar.

Bortsett från att vara modell har Josephine också en passion för välgörenhet och känner värde i att ge tillbaka. Hon har arbetat med AIDS Foundation och Family Equality Council, som kämpar för att säkerställa jämställdhet för HBTQ-föräldrar. Som ett danskt varumärke är vi lika stolta över Josephine Skriver för hennes karriär som vi är över hennes värderingar och person.

 

 

Barbara Palvin - en Sensation från Ungern

Barbara Palvin är en annan "Angel" som ständigt syns i nyhetsflödet – och av rätt anledningar. Första gången vi fick se Barbara Palvin i Budapest var hon bara 13 år. Snabbspola fram till idag och hon är nu en av de nyaste och hetaste Victoria's Secret Angels 2022. Barbara Palvin har arbetat med Victoria's Secret sedan 2012 och hon förutspås bli en av årets mest kända modeller när hon får bära sina vingar för första gången.

 

Behati Prinsloo - Victoria's Secret's Superstjärna

Behati Prinsloo är den namibiska supermodellen som är känd för hennes fräcka leende och vågade energi på catwalken har varit en Victoria's Secret Angel sedan 2009. Hon är ett av de största namnen inom modeindustrin och är gift med Maroon 5-sångaren Adam Levine. Behati har deltagit i visningar för nästan alla stora modehus som Alexander Wang, Louis Vuitton, Versace, Givenchy, Chanel, Alexander McQueen och många fler. Det går utan tvekan att påstå att hon har satt en prägel på både branschen och modevisningarna.   

 

När kommer Victoria's Secret Show 2022 att hållas?

Showen har faktiskt inte kunnat arrangerats i sitt vanliga format sedan 2018 på grund av pandemin. Det har inte bekräftas hur showen kommer att vara det här året men vi hoppas på att den kommer att påminna om hur den såg ut innan - en show med både mode och musik i världsklass!

Have you chosen the right location?

Please Choose Your Store

Sweden