Happy holidays | handla på vår internationella webbplats: Christopher-cloos.com
Happy holidays | handla på vår internationella webbplats: Christopher-cloos.com

Smidigare shopping hos Christopher Cloos – Tips & tricks för att hitta rätt glasögon online

Smidigare shopping hos Christopher Cloos – Tips & tricks för att hitta rätt glasögon online

Hitta dina nästa par glasögon online med Christopher Cloos

Läs denna bloggartikel och bli guidad genom de viktigaste sakerna du ska tänka på när du handlar online hos Christopher Cloos.

Att handla glasögon online har blivit allt mer populärt eftersom det finns många fördelar som exempelvis ett större utbud och bekvämligheten att shoppa från soffan. Det är ett stort kliv från det traditionella sättet att handla och prova glasögon på i butik, och många har ännu inte lärt sig alla tips och tricks för att hitta det rätta paret online. I denna artikel kommer vi att guida dig genom de viktigaste sakerna att tänka på när du ska beställa hem ett par bågar från Christopher Cloos.

Välj en modell som passar dig

Att hitta ett par bågar som passar dig och ditt ansikte kan kännas som en utmaning när du inte kan prova dem på. Det är den enda nackdelen med att handla online. Tricket är att lära sig bedöma om ett par bågar är rätt för din ansiktsform. Det kanske låter svårt, men du behöver inte vara orolig. Du behöver faktiskt bara tänka på två saker:

  1. Investera i ett par klassiska bågar som du kan bära år efter år.
  2. Hitta en båge som komplementerar din ansiktsform. Den generella regeln är att välja ett par bågar som är raka motsatsen till din ansiktsform.

Som tur är består The Cloos Collection endast av tidlösa och klassiska bågar som är designade för att passa de flesta huvudformer. Klicka här för att läsa vår detaljerade guide om hur du väljer de perfekta glasögonen för din ansiktsform.

Dessutom erbjuder vi fri frakt och gratis retur i hela världen, vilket betyder att du alltid kan returnera din beställning gratis om du känner att bågarna passar dig så bra som förväntat.

 

Solglasögon, Blue Light eller med styrka?

Alla våra Christopher Cloos modeller finns tillgängliga som solglasögon, med blåljusfilter eller som receptbelagda glasögon. Att beställa ett par sol-eller blue light glasögon är superenkelt – det enda du behöver göra är att hitta dina favoritbågar. Sedan klickar du dig in på vår Solglasögon eller Blue Light kollektion, väljer din önskade modell och färg och klickar på knappen “Lägg i varukorg”.

För att beställa ett par glasögon med styrka behöver du ta några extra steg – men det är inte särskilt svårt, vi lovar! Det här behöver du göra:

  1. Gå till ‘Glasögonoch välj din önskade modell och färg.
  2. Klicka ‘Välj Dina Linser’ och bifoga din senaste synundersökning eller fyll i siffrorna manuellt.
  3. Välj ditt Pupillavstånd. Om du inte vet ditt PD värde kan du mäta det själv här.

Genomför ditt köp

Vår betalningsprocess är designad för att göra din shoppingupplevelse i jakten på glasögon så enkel som möjligt. 

För det första erbjuder vi bland annat Klarnas betalningslösningar där du kan få varan först och betala senare. Det gör ditt köp helt riskfritt då du hinner prova glasögonen hemma i lugn och ro innan du beslutar dig för om du vill köpa dem.

För det andra erbjuder vi gratis frakt och retur i hela världen med en beräknad leveranstid på 3-5 arbetsdagar. Du kan även välja expressleverans som alternativ där den förväntade leveranstiden är inom 1-2 arbetsdagar.

Vår betalningsprocess är 100% säker. Vi tar mer än gärna emot frågor angående ditt köp i vår kundservice.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår Cloos värld!

                 

Bli en del av Cloos värld och få 10% rabatt på ditt första köp

Have you chosen the right location?

Please Choose Your Store

Sweden