BLÅ VECKA - BLI BLÅ MED 15% PÅ ALLA BLÅLJUSGLASÖGON - Fri frakt & gratis retur
BLÅ VECKA - BLI BLÅ MED 15% PÅ ALLA BLÅLJUSGLASÖGON - Fri frakt & gratis retur

Cloos Life Guide: Solglasögonen du inte kan vara utan i höst

Cloos Life Guide: Solglasögonen du inte kan vara utan i höst

Även om solglasögon ofta förknippas med sommar och varmt väder, är det minst lika viktigt att bära rätt solglasögon under hösten och vintern för optimalt skydd. Vi kan inte komma på en enda ursäkt för att inte investera i ett par Cloos solglasögon och ljusa upp de kommande höstmånaderna! Utforska Team Cloos handplockade val för hösten 2020 nedanför.

Passable - Bourbon

Vår robusta och vintage-inspirerade båge “Passable” i en intensiv och djup Bourbon färg tillför ett exklusivt uttryck till varje outfit. Det perfekta valet för en enkel höstlook. Henrik Birkeland ser onekligt stilig ut när han matchar sina Passable solglasögon till en formell men simpel look. Paloma - On The RocksVåra runda och tidlösa Paloma bågar är alltid ett must-have. Den säsongslösa, transparenta färgen ‘On The Rocks’ gör att bågarna passar till alla looks – från formella till causal, färgstark till neutral. Skapar en intressant look på ett diskret sätt. 

 

Gouverneur - Champagne


En av våra nyare modeller i vår Cloos Collection är den epokala ‘Gouverneur’. Bågar i förgyllt stål och här i en glittrande champagnefärg som ljusar upp de grå dagarna.Cloos x Brady – Ristretto

Vi kan inte skriva ett blogginlägg utan att nämna en av våra nyheter som vi är otroligt stolta över – den biologiskt nedbrytbara Cloos x Brady bågen som är designad i samarbete med Super Bowl vinnaren Tom Brady. Bågarna är utformade i en tidlös kvadratisk form som gör dem till ett must-have i din höstgarderob.

Have you chosen the right location?

Please Choose Your Store

Sweden